NWSV Helix

Donateurs

Helix organiseert, via bijna dertig commissies die de vereniging telt, veel activiteiten voor de leden. Helix organiseert jaarlijks ook meerdere vakanties waaronder een wintersportreis en een zomervakantie. Daarnaast organiseert Helix ook veel onderwijs-en carrièregerelateerde activiteiten zoals bedrijfsbezoeken en workshops.

Helix organiseert deze activiteiten tegen een scherpe prijs voor haar leden. Om dit mogelijk te maken, zijn wij mede afhankelijk van donateurs. U kunt vanaf € 10 donateur worden van Helix. Via onderstaand formulier kunt u zich hiervoor aanmelden. Wanneer u besluit donateur te worden, ontvangt u van ons twee keer per jaar de nieuwsbrief en ontvangt u uitnodigingen voor de Algemene LedenVergaderingen (ALV’s) en Bijzondere LedenVergadering (BLV).

Wanneer u wilt doneren, maar u niet de nieuwsbrief wilt ontvangen en geen uitnodigingen voor de ALV’s en BLV wilt ontvangen, kunt u eenmalig het gewenste bedrag overmaken op rekeningnummer NL23 ABNA 0555 2446 36 t.n.v. NWSV Helix. Voeg in de omschrijving ‘Donateursbijdrage’ toe, zodat wij het bedrag herkennen voor onze administratie.

 

https://goo.gl/forms/sPMxSsy7DaoAVCuP2